Wanneer welk campingbedje?

Campingbedjes zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer kies je welk campingbedje? Dat hangt onder andere af van de leeftijd van je kind. Heb je een hele jonge baby, dan kiezen veel ouders voor een lichtgewicht slaaptentje dat helemaal dicht kan, zodat je baby zich extra geborgen voelt. Voor een peuter of kleuter is een gewoon campingbedje de beste keuze. Voor oudere kinderen kun je overwegen een kinderluchtbed aan te schaffen: dat is makkelijk mee te nemen en geeft je kindje in een handomdraai een prettige slaapplek.


 

Campingbedje baby

Campingbedje baby

De meeste campingbedjes zijn geschikt voor baby’s vanaf de geboorte, zeker wanneer ze over een bodemverhoger beschikken. Een slaaptentje of ’travel cot’ is ook een goede keuze als het gaat om kampeerbedjes voor baby’s.

→ Bekijk campingbedjes voor baby’s

Campingbed peuter

Campingbed peuter

Een campingbedje voor je peuter is een veilige, comfortabele slaapplek die je makkelijk meeneemt op reis, een weekendje weg of gewoon een bezoekje aan familie of vrienden.

→ Bekijk campingbedjes voor peuters

Campingbed oudere kinderen

Campingbed voor oudere kinderen

Is je kind zijn campingbedje ontgroeid, maar zoek je toch een handzaam en praktisch bed dat je makkelijk mee kan nemen op reis of naar een logeerpartijtje? Dan is een luchtbed vaak een goede optie.

→ Bekijk campingbedden voor kleuters en oudere kinderen

top