Accessoires

Ga je een campingbedje kopen, dan zal je vast opvallen dat er veel verschillende accessoires verkrijgbaar zijn om het je kleintje zo comfortabel mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een bodemverhoger voor de allerkleinsten. Zo hoef je niet te diep te bukken om je baby in bed te leggen of er weer uit te tillen. Of een dikker matrasje als vervanging voor het meestal dunne matrasje dat standaard bij campingbedjes wordt geleverd. En wist je dat er ook speciale commodebladen zijn die je op een campingbedje kunt bevestigen? Dat maakt het verschonen van een luier, ook als je ergens anders bent, weer een stuk gemakkelijker.

We hebben alle bekende accessoires voor campingbedjes voor je op een rij gezet. Bekijk ze hieronder.


 

Matras campingbedje

Matras campingbedje

Matras campingbedje nodig? Zoek niet verder! We hebben de beste campingbed matrassen voor je op een rij gezet, inclusief alle voordelen en nadelen. Lees snel verder.

→ Bekijk matrassen voor campingbedjes

Campingbed verhoger

Campingbed verhoger

Zoek je een campingbed verhoger? Dat is een ideaal accessoire als je je jonge baby in een campingbedje laat slapen. Je hoeft dan minder diep te bukken om je kindje in bed te leggen.

→ Bekijk campingbed verhogers

Klamboe campingbed

Klamboe campingbed

Wil je voorkomen dat je kleintje ’s nachts geprikt wordt door muggen? Een klamboe voor een campingbedje is een handig accessoire om je kind te beschermen tegen bijtende insecten.

→ Bekijk klamboe’s en muggennetten

 

Campingbedje met kruipluik

Hoeslaken campingbed

Heb je een hoeslaken voor een campingbed nodig? Het korte antwoord: ja. Ze hebben bijvoorbeeld gaten op de plek waar het klittenband aan het matras zit, zodat je het goed kan bevestigen aan de bodem van het bedje.

→ Bekijk hoeslakens voor campingbedjes

Campingbedje met kruipluik

Campingbedje met kruipluik

Een campingbedje met kruipluik is heel handig als je kindje al wat ouder is. Zo kan je peuter namelijk zelf in en uit bed komen, zonder dat je hoeft te tillen of diep hoeft te bukken.

→ Bekijk campingbedjes met kruipluik

top